Wednesday, 18 May 2011

Citer Pasal Pantai Kelanang Lagi Leh Ta?

Ini belog saya punya so suka hati saya lah kan... Sebab ada seekor virus yang telah memakan sume gambar2 yang disimpan dalam external hard disc. Suka berbelog based on gambar. Bila gambar teda maka jumudla idea...(Alasan lagiiiii)

Sebenarnya...Sebenarnya...
bila buka banyak sangat blog padanlah muka nak update kan???...Teheheeeeee...

Last update citer pasal Pantai Kelanang. Hari ni citer lagi pasal Pantai Kelanang... Tapa kalu ada rezki nanti saya citer pasal Pantai Mabul ka, Pantai Sipadan ka, Pantai Karambunai ka... OK?

Twin n Amni memang suka gi pantai even air dia agak kurang sesuai gitu tuk mandi manda. So, pe yang kami wat hanyalah jalan-jalan tepi pantai dan watla apa2 aktiviti yang menghiburkan hati sendiri. Hati orang?? Sendiri jaga bolehh...???



Amni buat sand castle kunun. Tapi yang Ibu nampak macam bukit ja...
Twin pun pura-pura membantu menjahanamkan lagi projek pembangunan nih..hehe


SpongeBob version Amni dan Patrick version Ibu... Sangat comel lukis atas sand eh...


Iman ngan muka yang sangat macho (Sebab baru bangun tido terus gi pantai..hehehe)


Amin yang sangat terexcited tuk main air....

Nampak sungai, nampak laut, nampak lombong, nampak tasik.
Twin telah kelompokkan sume tu dalam kategori A.I.R

No comments:

Post a comment