Saturday, 23 April 2011

Kenapa Lama Ta Update Blog Eh?

Ta da sapa pun tanya sebenarnya...kihkih. Saja nak menanyakan diri sendiri. Ni nak citer alasan baikkkkk punya sebab per ta update blog.

Pada satu petang, burung2 ada la sikit2 yang berterbangan, yang ramainya ialah budak2 yang berkeliaran. Yang dating, dating...Yang main sport, sport... Yang mengumpat, mengumpat....

Straight to the point lah...hanfon yang besa digunakan untuk me snap gambar2 budak ni dimasuki air. Besa la, Ibu memang adventure. Setakat masuk air...apala sangat eh?

Apala sangat punnnnnn.... adala beberapa button kat keypad tu yang ta leh function. Dan button itu ialah main button. Termasukla button nak snap gambar. Sabo Je Laaaa... Memang rasa useless eh ada nfon tapi leh angkat call jer, yang len memang ta leh nak wat apa2...

So, masukla workshop. Nasib baik ada warranty, tapi kalu dorang tau masuk air sah2 ta leh pakai warranty tu kan? Masa gi kedai tu... tahap kejujuran tu agak tinggi la gak. Tapi Lin kata, kalau dier tanya sebab cakap yang benar. Kalau ta tanya diamkan jer...Eh, Ok gak idea tu kan...hehehe

Bila ta da gambar, idea pun jadi jumud tetiba. Dan tu sebabla lama da ta update Blog.

Ibu : "Leh terima ta alasan saya?..."

1 comment:

  1. Searching for the Ultimate Dating Website? Create an account to find your perfect match.

    ReplyDelete