Wednesday, 27 April 2011

Soal dan jawab

Q :Best ta dapat twin?
A :Masa OK memang sangat best, Masa ta OK hangin satu badan!

Q : Bila nak tambah lagi? Twin da 3tahun ++
A : Err....3 just nice. Ibu kurang mithali...Heeee...

Q : Bila nak pregnant lagi? Mana tau dapat twin gurl plak...
A : Ehmmm...biar saya doakan awak dapat macam tu... nak tak? nak tak?

Q : Masa pregnant twin mesti perut besar kan?
A : Agak2 kalau da ada dua baby dalam tu...besar tak agak2nya? hehe

Q : Susah ta nak jaga twin?
A : Salah satu alternatif tuk kuruskan badan. Ta yah gi gym, ta yah diet

Q : Tidur macam mana yer bila ada twin?
A : Tidur2 ayam

Q : Mana satu adik? Mana satu abang?
A : Yang hensem abang, yang sweet adik

Kesimpulannya:
Bagi Ibu cukupla dengan yang ada. Lagipun kami pakai Savvy. Kira ngam2 jer keta tu kan? Lagipun Ibu dah falling in love ngan Savvy ni. Sayang nak melepaskannya...
...

...

...

...
Psssttttt...leh ta jangan tanya saya bila nak tambah anak lagi? Boleh tak? Boleh tak?
Sebab kalau diizinkan Allah. ThreeJustNice. I Like!

2 comments:

  1. As salam, tuan tanah, Jemput join segmen pertama AMRAFAHAN

    http://amrafahan.blogspot.com/2011/04/segmen-pertama-amrafahan.html

    ReplyDelete
  2. sangat setuju..i pun ada twin so faham sgt2 perasaan tu..jangan la sekali2 ada yang mulut manis n baik mendoakan untuk tabah anak lagi. as for me 4 is enuf la kot..yang sulung boy n 3 power puff dah teramat2 bersyukur..

    ReplyDelete