Monday, 8 April 2013

Pada Suatu Waktu

Salam Dari Jugra,

Ada seorang budak comel dan dia comel sebab dilahirkan oleh ibu yang comel...^_^

Budak yang dimaksudkan ialah yang pakai baju pink tu. Oh...yang di belakang tu ialah kembar yang buat TESCO Extra macam rumah sendiri. Syabas anak-anak!

Dia gatal tangannya suatu hari. Apa dia buat?

Dia menconteng pada usianya 9 tahun. Masa kecik dulu tak pernah menconteng pun.


Sakit mata dibuatnya.
Dahla tempat keluar masuk rumah, jadi tak sah kalau tak nampak.

Marah pun tak guna. Alahhhhh...hal kecil cam kuman ja tu. 
Jadi ibunya kena pikir cara supaya mata tak sakit. 
Sudahnya...

Lukisla ala-ala wallpaper gitu since barang pun da ada kan. 
Sesungguhnya aku lebih pandai melukis katun secara kecil-kecilan dari memasak. Hehe

Eh!TuAjelahKali.Bye

No comments:

Post a comment