Sunday, 13 October 2019

Familia Embrace the Taste : Sushi King

Sushi King dah biasa datang, kunjungan tahunan dan semua orang gembira dan enjoy makan di sini. Kami biasa makan di Palm Mall, kali ni ja melencong ke AEON Seremban 2.

Dari rumah perancangannya ke Manhattan Fish Market, tah kenapa bila dah sampai TERlajak pergi ke Sushi King pulak. Menu pun dah tahu apa (sebelum waitress hulur buku menu), cuma hari tu ada menu istimewa. Jadi kami cuba la yang itu (tak ingat nama menu, pic pun tak amik).


 Dorayaki coklat comel ni ada atas conveyor belt. Pertama kali jumpa. Rasa pun sedap. 3 pinggan,

Kunjungan ke Sushi King tak perlu buat kesimpulan. Setahun pergi dua tiga empat kali pun on. Ibu suka, Amni, Amin dan Iman pun suka makan. Ayah pun aku tengok beriya menambah pinggan lepas satu... satu. Tapi bila nak bayar... keras lapornya 

Kalau dulu yang 'lalu' makan ni aku ja. Sekarang tidak lagi.

Jadi logikla laporan tersebut. Setahun sekali, okay pa 😁

No comments:

Post a comment