Sunday, 20 March 2011

Future Engineer + Architect

Mari lihat ini...
Close-up lak
 Ini dia future Engineer dan future Architect to-be. Membina jambatan menggunakan apa saja barang yang dorang fikirkan sesuai (tapi ibu rasa...heeee ngerinya...). L shape lagi tu. Rasa bangga jap dengan kekreatifan dorang ni. Walaupun sebenarnya Ibu mengharapkan anak-anak Ibu sorang akan jadi Chef Pastri, Dentist dan Pharmacist... MENGHARAP je tau. Satu doa pe...

Testing n Evaluating

Amin : Ibu, jom la test jambatan yang macam gantung ta gantung ni
Ibu : Errrrr.... korang je la. Ibu jadi fotographer.
Wat dokumentasi...
Iman : Ibu ok ke ni...kalau lori balak, lori ayam lalu ni leh tahan ta ni...?
Ibu : Errr... ta tau, ta tau... Ibu pensyarah bukan engineer...

**lariiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......**

5 comments:

  1. best2!!! bery the creative!! i like! teruskan usaha yep amin n iman!

    ReplyDelete
  2. sangat ngeri okie.. kerusi tu sangat fragile..percayalaa..tak leh lasak lasak kerusi tu..gerenti patah.. ni berckp dari pengalaman oo.. rumah atas ko tu..yg skrg kosong tu..ada 1 kerusi patah.. rumah yg ko duduk tu..dulu-dulu..kerusi patah gak... soooo.....soooooo.... be careful okie.. aku takut twin jatuh je...

    ReplyDelete
  3. hehe.. aku tau.. tengok pinggang kerusi yang ramping, betis bak bunting padi tu pun aku da tau... saja aku n twin nk adventure....

    ReplyDelete
  4. Amin... kreatif diorang nih!!! siap buat L shape lagi!

    ReplyDelete
  5. Tuan tanah, nanti jemput datang ke Jom Berkelah 2 yer!!

    http://amrafahan.blogspot.com/2011/03/jom-berkelah-dengan-geng-kembar-ke-2.html

    ReplyDelete