Thursday, 22 August 2013

Terkini

Salam dari Jugra,

Nasib baik aku masih ingat username dan password blog ni. Jadi consider idaklah lama sangat aku tak update blog kan...kan...kan? Hehe

Alkisahnya, malam semalam aku naik hantu. Bagusnya aku berasap di dalam, tak diluahkan. Bila kejadian terjadi, aku diam 1 minit, memandang mereka dengan pandangan mata yang sukar ditafsirkan dan aku cakap satu ayat ja.

"Gi tido"

Laju ja Amni, Amin dan Iman masuk bilik tidur. Kalau hari biasa mengada sangat nak tidur. Nak aku tidur sekalilah. Nak aku tidur di kiri lah, di tengah la, di kanan la. Macam-macam. Kali ni bagus pulak adik beradik ni. Beratur bertiga-tiga gi bilik.

Aku? Main Candy Crush untuk menenangkan hati yang panas. Relaks ja aku duduk di celah-celah serpihan biskut dan maruku yang hancur berterabur atas lantai. Bila aku rasa dah okay baru aku jenguk dorang dan nampak ini...


Ketawa aku tengok Amin, (perancang utama peristiwa kehancuran biskut dan maruku bertebaran atas lantai) tidur. Terus aku on lampu dan capture pic ni. Pastu aku pun bergerak...bukan ke bilik tidur. Tapi ke main hall dan dapur lah u alls. Mengemas...T_T

Saat ni, rindu pulak ngan dorang. ^_^

Eh!TuAjeLahKali.Bye!

No comments:

Post a comment