Sunday, 26 November 2017

Lost World of Tambun.

Salam dari Taman Lahat Indah, Ipoh,

Letak pic lu. Cerpen kemudian 😁.


Seawal pukul 10.00 pagi. Semangat sumernya heiiii...





Berkumpul depan pintu masuk jelah, pastu masing-masing bertebaran. Kata family daaayyyyy... Aku dah agak da ini akan berlaku. Hehe. Ramai kot. Tu sebab semalam kami dah berkumpul sama-sama edisi pakai baju raya ungu, photoshoot, baca tahlil, makan sama-sama buat potluck, dan layan Train to Busan, pastu The Conjuring (pesal sumer citer hantu?😂), pastu macam-macam lagi movie sama-sama. Meraikan adik (merangkap host family day kali ni) beli TV 50" baru.

Bila dah ramai-ramai macam nilah tapi...

...bila dapat jumpa (terserempak lebih tepat) kita spend lah masa sama-sama macam ni di Lost World of Tambun

Lanje satu video Incik Ayah over lebih dari anak. Kahkah


Kombinasi video kami ke Lost World of Tambun leh klik sini. (Lom wat lagi tapi dah letak 'link' jelmaan hehe) Impian akan jadi kenyataan kan? Insha Allah.

No comments:

Post a comment