Saturday, 1 October 2016

Resepi Mudah : Popia Tuna Cheese

Salam dari Senaling,

Kalau aku yang bagi resepi, serius memang kacang kuda tahap senangnya. Itu pun kalau boleh, aku akan inovasikan supaya akan jadi lebih senang lagi. Haha

Bahan-bahan mudah nak cari, kat Speed Mart pun ada.

Kulit popia tak kisah apa saiz.
Tuna dalam tin, tak kisah perisa apa.
Cheese tak kisah brand apa.

Dahlah mudah, main tak kisah ja resepi ni weiii...

Buat macam ni.

Cara nak lipat pun tak kisah gaya apa. Gaya kuak lentang, kuak kupu-kupu, gaya bebas... Ah apa saja yang awak mahu. Janji lipat.

Aku gam sikit guna tepung bancuh ngan air pekat-pekat janji melekat.
Seterusnya? Goreng.

Siap.

Dah gi wat segera. Selain sedap, kalorinya juga agak tinggi. Hohoho

Bye loves...

No comments:

Post a comment